Het beste moment om uw bedrijf te verduurzamen met LED-verlichting is tien jaar geleden. Het op één na beste moment is nu.

Wie zijn wij?

3XL Light & Solar Solutions is een advies-, project- en installatiebedrijf in LED-verlichting en zonnepanelen. Wij zijn gevestigd in Halfweg en bedienen heel Nederland.

Wij vinden het van belang dat kwaliteit en een goede prijsstelling met elkaar in evenwicht zijn en streven langdurige en duurzame relaties na, waar service en klantgerichtheid bovenaan staan.

Aanvraag van een gratis 30-min adviesgesprek

Na het invullen van dit formulier zullen wij u binnen 24 uur terugbellen om samen een geschikte datum en tijd af te spreken. Het gesprek zal in principe plaatsvinden via beeldbellen (Zoom), maar face-to-face behoort indien gewenst ook tot de mogelijkheden.

Inschrijven nieuwsbrief
Als u deze optie aanvinkt zullen wij u wekelijks onze nieuwsbrief opsturen. Afmelden is op elk moment mogelijk.
Bedankt voor uw aanvraag. Wij zullen u binnen 24 uur terugbellen om een afspraak in te plannen voor het adviesgesprek.
Er is een fout ontstaan tijdens het verzenden. Probeer het aub nog een keer of bel ons op +31(0)20 235 21 53, of stuur een mailtje naar info@3xl-solarsolutions.com. Bedankt voor uw begrip.

Onze adviseurs staan voor uw klaar

Roy Reeb (links) – 06-15592242

Jan Bastiaansen (rechts) – 06-27088002

30-min gratis adviesgesprek LED-verlichting

Wat onze klanten over ons zeggen

Top bedrijf. Ten eerste goede prijs afgemaakt, ze hebben het werk binnen gestelde termijn geleverd en dachten echt met me mee voor optimaal resultaat!

Adam Hijner

Goed produkt en keurig volgens afspraak en planning geleverd en geïnstalleerd. Prettige omgang ook. Aanrader voor een ieder die goed licht en energiebesparing belangrijk vindt.

Martin Lahstein

Meerdere keren situatie bij ons bekeken, waarna een gedegen advies volgde wat zowel qua uitvoering als financieel ideaal bij ons paste! Dank voor de service!

Rolan v Rooij

Een greep uit onze projecten

3XL lichtplan met DIALux

Voor het berekenen en in kaart brengen van het juiste werklicht voor iedere werkomgeving is DIALux de meest gebruikte software. Voor zowel binnen- als terreinverlichting biedt DIALux een zeer professionele totaaloplossing voor het bepalen van lichtplannen. Dit maakt het een krachtige en zeer uitgebreide tool voor professionele verwerking en toepassing van LED verlichting.

3XL heeft deze professionele software en de kennis in huis om voor uw situatie een berekening te maken aan de hand van uw lichtwensen.

Het voordeel van werken met professionele tekensoftware is dat een goed lichtplan bijdraagt aan prettig werklicht, op maat gemaakt en geschikt voor alle werkzaamheden. Daarnaast voorkomt u te veel of juist te weinig licht binnen uw bedrijf. Een goed lichtplan resulteert in een goede lichtopbrengst en lichtverdeling. Omdat erin bijvoorbeeld een kantooromgeving andere verlichting wenselijk is dan in een productiehal biedt DIALux voor iedere behoefte een op maat gemaakt lichtplan.

DIALux biedt een visuele mogelijkheid om uw werkruimtes zoals het kantoor of de productiehal volledig uit te tekenen. Hierbij wordt rekening gehouden met de werkplekken en indelingen van uw bedrijf. Zo weet u van tevoren precies hoeveel LED verlichting nodig is om het beste resultaat binnen uw bedrijf te behalen.

Vraag nu het gesprek aan!

Het gesprek hoeft niet meteen plaats te vinden. Indien gewenst kunnen we het op een voor u rustiger moment inplannen.

Aanvragen

Kom bij ons langs

Wij heten u van harte welkom bij ons bedrijf voor een (corona-proof) kopje koffie.

Houtrakkerweg 60A
1165 MX Halfweg

Google Maps

Bel ons!

U kunt ons ook altijd bereiken via:

Telefoon: +31(0)20 235 21 53

Mobiel: +31(0)639 11 48 38

Na 17:00 uur wordt u de volgende dag zo snel mogelijk teruggebeld.