Voor het berekenen en in kaart brengen van het juiste werklicht voor iedere werkomgeving is Dialux de meest gebruikte software. Voor zowel binnen- als terreinverlichting biedt Dialux een zeer professionele totaaloplossing voor het bepalen van lichtplannen. Dit maakt het een krachtige en zeer uitgebreide tool voor professionele verwerking en toepassing van LED verlichting.

3XL heeft deze professionele software en de kennis in huis om voor uw situatie een berekening te maken aan de hand van uw lichtwensen.

Het voordeel van werken met professionele tekensoftware is dat een goed lichtplan bijdraagt aan prettig werklicht, op maat gemaakt en geschikt voor alle werkzaamheden. Daarnaast voorkomt u te veel of juist te weinig licht binnen uw bedrijf. Een goed lichtplan resulteert in een goede lichtopbrengst en lichtverdeling. Omdat erin bijvoorbeeld een kantooromgeving andere verlichting wenselijk is dan in een productiehal biedt Dialux voor iedere behoefte een op maat gemaakt lichtplan.

Dialux biedt een visuele mogelijkheid om uw werkruimtes zoals het kantoor of de productiehal volledig uit te tekenen. Hierbij wordt rekening gehouden met de werkplekken en indelingen van uw bedrijf. Zo weet u van tevoren precies hoeveel LED verlichting nodig is om het beste resultaat binnen uw bedrijf te behalen.

Vragen of advies nodig over wat een professionele tekening voor uw bedrijf kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

Ja, ik wil vrijblijvend advies!

Lichtplan (voorbeeld):