Luchtreiniging

Luchtdesinfectie

LED-verlichting

Wat is het?

Met het nieuwe GEINTEGREERD COVID-19 Filter LED paneel van 3XL Light & Solar Solutions creëert u in een handomdraai een ruimte die goed verlicht is, terwijl het unieke filtersysteem actief uzelf en uw werknemers beschermt tegen virussen en bacteriën in de lucht, waaronder het COVID-19 (corona)virus.

Dit LED paneel van 60x60cm is gecombineerd met gesloten omkasting waarin een HEPA luchtfilter, ventilator voor aanzuiging en UV-C luchtdesinfectie (+ fotokatalyse als destructiezone voor virussen en bacteriën) zijn ingebouwd.

Vele onderzoeken hebben aangetoond dat bacteriën en virussen onder andere verspreid worden door de lucht. Volgens deze onderzoeken liften pathogenen mee op zwevende aerosolen en kunnen ze zodoende geruime tijd in de lucht aanwezig blijven. In een gesloten ruimte waarin zich meerdere mensen bevinden zullen deze zwevende pathogenen een bron van besmetting vormen.

Dit LED paneel bezit de unieke mix om energiezuinige LED-verlichting te combineren met een systeem dat de lucht zowel reinigt als desinfecteert. In de ontwikkeling van dit paneel is gebruik gemaakt van reeds bestaande technieken die op innovatieve wijze zijn samengevoegd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van luchtzuivering en luchtdesinfectie functionaliteiten om zo optimale bescherming en veiligheid  voor uw medewerkers en klanten te creëren.

Hoe werkt het?

Het GEINTEGREERD COVID-19 Filter LED paneel werkt als volgt:

In het paneel zijn een aantal bestaande reiniging- en desinfecteringstechnieken samengevoegd in één unit. Via de ingebouwde ventilatoren wordt de lucht aangezogen en vervolgens in drie fases gereinigd.

  • 30 Watt

  • 125 lumen per watt

  • UGR<19

  • 50.000 branduren

1

Fase 1 – Luchtreiniging

Filtering

De ingebouwde ventilator zorgt ervoor dat de omgevingslucht aangezogen wordt. Deze aangezogen omgevingslucht wordt door een HEPA filter gevoerd. 99,95% van alle zwevende stofdeeltjes groter dan 0,5 um worden hierdoor uit de lucht gehaald. Deeltjes van deze grootte kunnen tot 20 uur lang in de lucht blijven zweven. Onder deze deeltjes bevinden zich onder andere fijnstof, afscheiding van huisstofmijt, schimmels en pollen.

Bacteriën en virussen

Omdat bacteriën en virussen aanzienlijk kleiner zijn in afmeting is hier een andere bestrijding noodzakelijk. Bijkomend voordeel van deze kleine afmeting is dat deze deeltjes door de filter heen gezogen worden en er daardoor geen ophoping ontstaat van gevaarlijke bacteriën en virussen.

Destructiezone

Na het filter komen de bacteriën en virussen (pathogenen) in de gesloten destructiezone waarin een UV-Clamp is geplaatst en waar de fotokatalyse plaatsvind, welke in fase 2 en 3 worden toegepast.

Fase 2 – UV-C luchtdesinfectie

De pathogenen worden in de destructiezone blootgesteld aan UV-C straling met een golflengte van 253,7 nanometer. Dit is een bewezen en veelvoudig toegepaste methode om pathogenen te bestrijden. De UV-C straling zorgt voor een breuk in de DNA/RNA van micro-organismen wat er voor zorgt dat deze zich niet kunnen vermenigvuldigen of kunnen groeien

2

3

Fase 3 – Fotokatalyse

Als voorzorg en extra bestirjding is fotokataluse toegevoegd aan het desinfecteringsproces van dit paneel. Door een reactie tussen Nano Titanium-Dioxide Ti02 en UV-licht onstaat er een reactief zuurstof component dat ervoor zorgt dat micro organisamen worden aangetast en ontbonden. Hierdoor vindt er een afbraak plaats van de cellichamen en endotoxines.

Direct uw werk- en leefomgeving gezonder en veiliger maken?

Slechts een beperkte aantal panelen zijn beschikbaar. Reserveer dus nu vrijblijvend!

Reserveer nu het GEINTEGREERD COVID-19 Filter LED paneel

en wij bellen u binnen 24 uur met meer informatie

Na het invullen van dit formulier zullen wij u binnen 24 uur terugbellen.

Bedankt voor uw aanvraag. Uw reservering is bevestigd. Wij zullen u binnen 24 uur terugbellen.
Er is een fout ontstaan tijdens het verzenden. Probeer het aub nog een keer of bel ons op +31(0)20 235 21 53, of stuur een mailtje naar info@3xl-solarsolutions.com. Bedankt voor uw begrip.

Onze adviseur staat voor uw klaar

Jan Bastiaansen – Senior Adviser

Checklist Verduurzamen Adviesgesprek

Wie zijn wij?

3XL Light & Solar Solutions is een advies-, project- en installatiebedrijf in LED-verlichting en zonnepanelen. Wij zijn gevestigd in Halfweg en bedienen heel Nederland.

Wij vinden het van belang dat kwaliteit en een goede prijsstelling met elkaar in evenwicht zijn en streven langdurige en duurzame relaties na, waar service en klantgerichtheid bovenaan staan.

3XL Light & Solar Solutions Uw specialist voor het verduurzamen van uw bedrijf

Wat onze klanten over ons zeggen

Top bedrijf. Ten eerste goede prijs afgemaakt, ze hebben het werk binnen gestelde termijn geleverd en dachten echt met me mee voor optimaal resultaat!

Adam Hijner

Goed produkt en keurig volgens afspraak en planning geleverd en geïnstalleerd. Prettige omgang ook. Aanrader voor een ieder die goed licht en energiebesparing belangrijk vindt.

Martin Lahstein

Meerdere keren situatie bij ons bekeken, waarna een gedegen advies volgde wat zowel qua uitvoering als financieel ideaal bij ons paste! Dank voor de service!

Roland v Rooij

Een greep uit onze projecten

3XL lichtplan met DIALux

Voor het berekenen en in kaart brengen van het juiste werklicht voor iedere werkomgeving is DIALux de meest gebruikte software. Voor zowel binnen- als terreinverlichting biedt DIALux een zeer professionele totaaloplossing voor het bepalen van lichtplannen. Dit maakt het een krachtige en zeer uitgebreide tool voor professionele verwerking en toepassing van LED verlichting.

3XL heeft deze professionele software en de kennis in huis om voor uw situatie een berekening te maken aan de hand van uw lichtwensen.

Het voordeel van werken met professionele tekensoftware is dat een goed lichtplan bijdraagt aan prettig werklicht, op maat gemaakt en geschikt voor alle werkzaamheden. Daarnaast voorkomt u te veel of juist te weinig licht binnen uw bedrijf. Een goed lichtplan resulteert in een goede lichtopbrengst en lichtverdeling. Omdat erin bijvoorbeeld een kantooromgeving andere verlichting wenselijk is dan in een productiehal biedt DIALux voor iedere behoefte een op maat gemaakt lichtplan.

DIALux biedt een visuele mogelijkheid om uw werkruimtes zoals het kantoor of de productiehal volledig uit te tekenen. Hierbij wordt rekening gehouden met de werkplekken en indelingen van uw bedrijf. Zo weet u van tevoren precies hoeveel LED verlichting nodig is om het beste resultaat binnen uw bedrijf te behalen.

Kom bij ons langs

Wij heten u van harte welkom bij ons bedrijf voor een (corona-proof) kopje koffie.

Houtrakkerweg 60A
1165 MX Halfweg

Google Maps

Bel ons!

U kunt ons ook altijd bereiken via:

Telefoon: +31(0)20 235 21 53

Mobiel: +31(0)639 11 48 38

Na 17:00 uur wordt u de volgende dag zo snel mogelijk teruggebeld.