DENI is al meer dan 27 jaar gespecialiseerd in Wheelstyling. Naast Wheelstyling doet Deni uiteraard nog veel meer! Denk hierbij aan Uitlijnen, Wielreparaties, verkoop van scherp geprijsde sets, het monteren van Alloygators, Sensorventielen en nog veel meer! Lees hier meer over Deni.

Bij Deni Wheelstyling in Zwanenburg is de werkplaats en het bandenmagazijn voorzien van LED verlichting van 3XL SolarSolutions.
In de werkplaats vielen de TL’s achter elkaar uit en in het bandenmagazijn was er in bepaalde gedeeltes zo weinig licht dat de bandenmaat en de etiketten niet goed door de monteurs gelezen konden worden, met zaklantaarns in de hand was dat wel mogelijk maar dat is natuurlijk niet een blijvende oplossing.

Na advies van de lichtspecialist van 3XL koos Deni voor LED Standalone armaturen. Het voordeel van deze armaturen is dat ze zeer goed licht geven; maar liefst 125 lumen per watt en met 25 watt zijn ze zeer zuinig.
De LED armaturen hebben een lengte van 150cm en zijn eenvoudig achter elkaar te koppelen, waardoor er maar één stroompunt nodig is.

Resultaten
Verbeterd licht en een besparing van 65% op de energiekosten zijn het resultaat van de transitie naar LED verlichting. Op jaarbasis levert de omzetting naar LED verlichting een besparing op van meer dan € 2500,- . De terugverdientijd op de investering is slechts 1 jaar.

Wat LED u om met ons contact op te nemen? Onze lichtspecialisten maken geheel vrijblijvend een offerte op met de terugverdientijd en een Dialux lichtplan.

Lichtmeting:
voorheen 127 LUX ; mét LED 524 LUX