Evergreen Cilinders is expert op het gebied van ontwerp, productie, modificatie en onderhoud van hydraulische cilinders. Wij zijn specialist in maatwerk voor offshore, baggerindustrie, scheepvaart, civiele techniek en overige hijs-, hef- en perswerktuigen. Over de hele wereld worden onze hydraulische cilinders naar volle tevredenheid ingezet voor onder andere lees verder…….

Bij Evergeen Cilinders in Nieuw Vennep zijn de kantoren en de werkplaats van 3500 m2 voorzien van LED verlichting. Complete vervanging van de armaturen pastte niet binnen het budget. Voor 3XL SolarSolutions lag er, vanwege het beperkte budget, een uitdaging om de bestaande verlichting te vervangen voor LED verlichting. Vooral bij de armaturen in de werkplaats waren aanpassingen nodig om het plaatsen van LED verlichting mogelijk te maken. Onder andere werden de lamphouders om de LED verlichting te kunnen plaatsen vervangen. Voor de kantoren is gekozen voor LED verlichting met een kleurtemperatuur van 4200 Kelvin en voor de werkplaats 5500 Kelvin, conform de NEN norm die is bepaald voor iedere werkplek. De werknemers waren zeer tevreden met de nieuwe verlichting waarmee ze zeker de komende 15 jaar voort kunnen.

Verbeterd licht, een mooie zakelijke uitstraling en een besparing van 65% op de energiekosten zijn het resultaat van de transitie naar LED verlichting. Op jaarbasis levert de omzetting naar LED verlichting een besparing op van
€ 3000,-. De terugverdientijd op de investering is slechts 1,3 jaar. Ook als het budget niet toereikend is om complete armaturen te vervangen, bent u bij 3XL SolarSolutions op het juiste adres.

Boven: oude situatie met TL
Onder: nieuwe situatie met LED