GLASSOLUTIONS Saint-Gobain heeft gekozen voor 3XL SolarSolutions vanwege de goede prijs kwaliteitsverhouding.
Het advies van de 3XL LED deskundige heeft uiteindelijk de doorslag gegeven. De armaturen waren nog van een goede kwaliteit en zonde om deze aan de kant te zetten en als oud ijzer af te voeren. De vertegenwoordiger adviseerde dan ook om de armaturen om te bouwen naar LED.
Door hergebruik blijven kosten bespaard. In vergelijking met een nieuw armatuur is het ombouwen van TL armaturen meer dan de helft goedkoper. Hierdoor is de totale investering gemiddeld in slechts 1 jaar terugverdiend, tegenover 2-3 jaar bij nieuwe LED armaturen.
GLASSOLUTIONS Saint-Gobain is het transformatie en distributienetwerk van de vlakglasdivisie van de Saint-Gobain Groep.
In Nederland is GLASSOLUTIONS een van de grootste productie- en distributiebedrijven van isolatieglas, veiligheidsbeglazing, interieurbeglazing en glasspecials.
Met de innovatiekracht van de glasdivisie, een breed gamma van hoogwaardige beglazingen en de diepgaande toepassingskennis wil GLASSOLUTIONS iedere partij in de bouwkolom van dienst zijn, van ontwerp tot realisatie van een project.
Om de bouwmarkt optimaal te bedienen is gekozen voor een organisatiestructuur die ruimte biedt voor specialisaties. Voor zowel de nieuwbouw als renovatie van woningen en de utiliteitsbouw onderscheidt GLASSOLUTIONS Nederland de volgende segmenten en biedt daartoe gespecialiseerde bedrijfsactiviteiten Lees meer…