Manege Spaarnwoude gelegen in het mooie recreatiegebied tussen Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam zocht een oplossing om de bezoekers en leden van de club ook in de avonduren de weg naar de ingang goed te verlichten.
Hierbij zijn 4 stuks 3XL LED Floodlights (breedstralers) voor gebruikt. Met slechts 20 Watt per lamp werd de bomenpartij bij de ingang van de manege goed zichtbaar vanaf het parkeerterrein en mooi uitgelicht.
Normaliter zou men hier “oude” bouwlampen voor gebruiken van minimaal 50 Watt. Naast een besparing van 60% gaan deze LED Floodlights ook nog eens 7 keer langer mee dan de traditionele halogeen bouwlamp.
De toepassingen voor deze 3XL LED Floodlight zijn zeer groot. Van het aanlichten en beveiligen van woningen en bedrijfsgebouwen tot het verlichten van parkeerterreinen, erven en sportvelden.
Eenvoudig te monteren met de bijgeleverde bevestiging en IP65 gecodeerd. Dit houdt in dat het armatuur beschermt is tegen stof en water voor een lange levensduur.
De 3XL Floodlight serie is verkrijgbaar vanaf 20 tot en met 200 Watt voor verschillende toepassingen. 3XL kan voor uw situatie hierin vrijblijvend adviseren.