Magazijn | nieuwe LED situatie (boven) & oude TL situatie (onder)


Hortus Supplies International (HSI) is toeleverancier voor tuinbouwproducten in binnen en buitenland. HSI levert alle benodigdheden voor het kweken van gewassen. Denk hierbij aan meststoffen, plantcorrectiemiddelen, teeltbenodigdheden, machines, technische installaties en uiteraard natuurlijke middelen.

Voor het magazijn, kantoor en de buitenverlichting is gekozen voor LED verlichting van 3XL SolarSolutions vanwege het goede lichtadvies, de besparing en omdat de LED verlichting van 3XL voldoet aan de voorwaarden die worden gesteld om in aanmerking te komen voor de EIA subsidie ( 45% fiscaal voordeel op zowel de LED verlichting als de installatie ).
In de kantoren zijn LED panelen geplaatst met een kleurtemperatuur van 4200K, welke voldoet aan de NEN norm. In het magazijn waren de armaturen nog goed genoeg en is gekozen voor Retrofit waarbij de bestaande armaturen zijn omgebouwd naar LED verlichting ( VSA verwijderd, zorgt voor nog meer stroombesparing ). De buitenverlichting is vervangen door LED en bij de entree is vanwege de veiligheid LED verlichting geplaatst zodat bij het openen en sluiten er voldoende licht is.

Met inachtneming van de geldende Covi-19 maatregelen is de LED montage en installatie naar tevredenheid van HSI uitgevoerd.

Kantoor | nieuwe LED situatie (boven) & oude TL situatie (onder)