In de gesprekken tussen de mede-eigenaar van HVMS en de licht-adviseur van 3XL kwam een aantal zaken naar voren.
De deels knipperende en uitgevallen TL armaturen waren aan vervanging toe. Daarnaast zou het plaatsen van LED panelen met een andere lichtkleur de vitaliteit van de werknemers bevorderen. Het bedrijf was al bezig om een beter energielabel te krijgen en ook daar zou LED verlichting een groot aandeel in kunnen hebben.

In goed overleg in verband met de geldende Covid-19 maatregelen is de LED montage en installatie uitgevoerd. Een groot voordeel daarbij was dat een deel van de medewerkers al thuis werkte. Hierdoor was er ruimte genoeg om te kunnen werken en het project binnen de tijd uit te voeren.

Het warm-witte plafondlicht van de meer dan 15 verschillende kantoorruimtes werd vervangen door het 3XL 24Watt Paneel in de helderwitte kleur.
Alle toiletruimten zijn voorzien van een LED Plafondlamp met ingebouwde sensor, om op die manier slim met licht om te gaan.
Om een extra nuance aan te brengen is de lange gangruimte voorzien van de 3XL Troffer paneel om zo ook het onderscheid te maken tussen de verkeersruimten en kantoorgebieden.
10 robuuste IP65 3XL G4 buitenlamp sieren de buitenkant om het pand in de avond uit te lichten.
Al met al een zeer geslaagd project met positieve reacties.

Verbeterd licht, een mooie zakelijke uitstraling en een besparing van 65% op de energiekosten.

HVMS Zaandam is zakelijke partner in woning- en bedrijfsmakelaardij, woningmarktconsultancy, vastgoedmanagement, verzekeringen, hypotheken en financial planning.

Links de oude situatie (met TL-licht)