Na een verbouwing van meer dan een week heeft Versmarkt De Vennep in winkelcentrum de Symphonie in Nieuw Vennep zijn deuren geopend met een compleet vernieuwde look.

Eigenaar Hamid Heydari wilde naast energiebesparing ook beter licht in zijn winkel. Samen met de lichtadviseur van 3XL SolarSolutions is een lichtplan gemaakt om de producten in de winkel goed te kunnen uitlichten. De TL armaturen waren sterk verouderd en zijn vervangen door fraai vormgegeven LED Luminaires in een daglicht kleur.

Als je de winkel binnenstapt komt er een weldaad van licht je tegemoet wat zeer prettig winkelt. Vergeleken met de oude situatie is de lichtsterkte (Lux) gemiddeld van 500 naar 1400 Lux gegaan, bijna een verdriedubbeling. Daarnaast is de energiebesparing meer dan gehalveerd door het gebruik van LED verlichting.

De Luminaire LED lampen zijn gecertificeerd met CE, RoHs en LM79 en komen ook in aanmerking voor de EIA (Energie Investerings Aftrek) waarmee een deel van zijn investering gesubsidieerd word door de overheid.

Bij Versmarkt De Vennep vindt je iedere dag het meest verse groente en fruit! Daarnaast is er een groot assortiment vleesproducten én kun je hier terecht voor een overheerlijke Turkse pizza, kapsalon of broodje döner! Het assortiment kruidenierswaren is eveneens flink uitgebreid.