Nijhof wooncentrum in Hoofddorp heeft gekozen voor de LED verlichting van 3XL SolarSolutions vanwege de goede prijs/kwaliteitsverhouding. In plaats van de armaturen met 2 tl buizen van totaal 72 watt, zijn er LED panelen geplaatst van 24 watt. Het stroomverbruik is hiermee drastisch afgenomen. Om de sfeer in de winkel te behouden heeft Nijhof gekozen voor een wat warmere kleur namelijk 3000K.
De luxwaarden waren in de oude situatie te laag namelijk 180 Lux, de Luxwaarde voor een verkoopruimte is volgens de NEN-norm 300 Lux, met de LED panelen van 3XL worden Luxwaarden bereikt van gemiddeld 329 Lux en voldoen daarmee ruim aan de NEN norm. 
Nijhof wooncentrum is gelegen in het centrum van Hoofddorp en bied een compleet assortiment aan meubelen, slaapsystemen, raambekleding en vloerbedekking. Voor woningtextiel voert Nijhof de Colors@Home collectie, met een ruime keuze in gordijnen, binnen zonwering, tapijt, PVC stroken en vinyl. Dankzij dit samenwerkingsverband kunt u bij Nijhof profiteren van mooie aanbiedingen en een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding en biedt altijd een actuele collectie.