3XL Solarsolutions heeft samen met haar partners 460 zonnepanelen opgeleverd bij Jachthaven Dragt in Aalsmeer.

Dit project is mogelijk gemaakt door SDE subsidie voor de komende 15 jaar.

Met 460 zonnepanelen van 300WP is de jachthaven nu geheel zelfvoorzienend voor haar stroombehoefte en levert ze daarmee een bijdrage aan ons milieu.
Het dak is versterkt met houten liggers en speciale aandacht is geschonken aan een mooie uitstraling die recht doet aan de jachthaven.

Onlangs hebben wij ook een project met 194 panelen opgeleverd voor de firma vd Meij Infra Groen. Dit is een salderingsproject waarbij wij de hoofdaansluiting terug hebben gebracht naar 3 x 80A.
In Assendelft hebben we het project Kreekrijk opgeleverd met 55 woningen en 916 zonnepanelen. Deze wijk is geheel nul op de meter, zonder gas en met warmtepompen en wordt binnenkort verder uitgebreid.

Momenteel hebben wij nog 2 SDE projecten in uitvoering van net onder de 1Mw, de SDE toekenningen begin dit jaar leiden tot vertraging met betrekking tot de aanvang. Daarnaast zijn we gestart met een groot nieuwbouwproject in Roelofarendsveen.

Wij werken door in de Corona crisis met inachtneming van de geldende regels voor veilig werken .

De LED divisie is momenteel druk doende met de implementatie van projecten bij HVMS, Opticon, Emga, Oude Reimer, Huurmij en andere projecten.
Hierbij werken wij in nauw overleg op aangeven van de klant in aangewezen ruimtes, zonder contact met de klant, zodat deze gewoon haar bedrijfsvoering zonder risico van besmetting door kan zetten.

Op deze manier komen wij goed door de crisis , met zelfs extra personeel, maar nieuwe projecten zijn een noodzaak voor ons allemaal.
Wij bieden hierbij momenteel ook projecten aan met groene financiering waardoor de cash out nihil is en de besparingen vanzelf de investering terug betalen.

Onze adviseurs staan voor u klaar en wij hopen binnenkort ook voor u aan de slag te mogen.

Rutger Delen