Oad Lijnden Verduurzaamd Met LED Verlichting Van 3XL Solar Solutions

Eén van de grootste touringcarbedrijven van Nederland heeft zijn vestiging in Lijnden, vlakbij Schiphol, voorzien van LED verlichting.
De vervoerder van onder meer de Ajax Spelersbus heeft zijn buitenterrein, de loods en de kantoren voorzien van energiezuinige LED verlichting.
Naast de realisatie van betere verlichting zal het energieverbruik dalen met maar liefst 67%.

Afgelopen maandag 12 maart kregen Martin Lenting (manager Oad Schiphol) en Frans Schuitemaker (directeur Oad Bus) uit handen van LED Adviseurs Roy Reeb en Jan Bastiaansen een CO2 footprint milieucertificaat overhandigd.
Daarin staat vermeld dat door deze omschakeling, naast de besparing van 67% op de energiekosten, er 828 bomen minder nodig zijn door de CO2 reductie. Martin Lenting: “Mede door de gemeente Haarlemmermeer, met de actie van het NMCX centrum voor duurzaamheid, zijn wij geïnspireerd geraakt om ons bedrijf zo duurzaam mogelijk te maken. De medewerkers van 3XL Solar Solutions hebben verstand van zaken en zijn goed en snel van offerte tot montage. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. De volgende stap waar nu aan gedacht wordt is de investering in zonnepanelen.”
Een mooie opsteker voor Oad die nu helemaal klaar is voor het drukke seizoen met o.a. de ritten naar Keukenhof. Bekijk ook onze facebook en instagram pagina`s.

Wilt u ook verduurzamen? Neem dan contact op met 3xl Solar Solutions voor een vrijblijvend adviesgesprek.