De gebouwen van Union Container Services zijn de afgelopen week voorzien van LED verlichting van 3XL SolarSolutions.
Voor de grote hal, waar het afval wordt gescheiden en verwerkt, zijn UFO High Bays van 150 watt geplaatst i.p.v. de oude armaturen met 400 watt lampen.
In de werkplaats zijn eveneeens de UFO High Bays geplaatst en de armaturen met TL buizen vervangen door LED buizen In het kantoorgedeelte zijn 3XL Led panelen 120 x 30 cm van 24 watt geplaatst i.p.v. armaturen met 2 TL buizen van 72 watt. De gang in het kantoorgedeelte is voorzien van 30 x 30 LED opbouw panelen en de toiletten van downlights in plaats van PL lampen.

Met het plaatsen van LED verlichting is de terugverdientijd voor Union voor de LED verlichting slechts 1.6 jaar en…. veel beter licht in de grote hal zodat er nog beter en veiliger kan worden gewerkt.
De LEDverlichting in het kantoorgedeeelte heeft een kleurtemperatuur van 4200K en voldoet aan de gestelde eisen vastgelegd in de NEN norm voor kantoor.

Union Container Services BV of Bouwbak.nl.nl , is een middelgrote afvalorganisatie gevestigd in Amsterdam, opgericht op 1 oktober 2013.
Als u op zoek bent naar een container voor uw bouw- en sloop afval, hout afval, grond afval, groen afval of puin afval, dan bent u bij Union op het juiste adres.
Union Container Services BV of Bouwbak.nl levert aan particulieren en bedrijven.

Union Container Services BV of Bouwbak.nl is geen onderdeel van de multinationale afvalbedrijven die in Nederland de markt domineren en is daardoor in staat om de allerbeste service te verlenen tegen redelijke tarieven.
Union Container Services BV of Bouwbak.nl verzorgt de inzameling van alle soorten afval en verleent diensten die daarmee samenhangen. De hoofdvestiging is in Amsterdam Noord.XL SolarSolutions